Anesthesie medewerker 22-36 uur per week (Orthopedisch Centrum)

Vacature

Anesthesie medewerker 22-36 uur per week (Orthopedisch Centrum)

Over de functie

Als anesthesiemedewerker ben jij de spil op de OK en is geen dag hetzelfde. Jij verstaat je vak en jouw belangrijkste taak is om ervoor te zorgen dat een patiënt zo comfortabel mogelijk en pijnloos de operatie ondergaat. In deze rol ben je vóór, tijdens en na de operatie bij de patiënt betrokken. Je bent deskundig, dienstverlenend en hebt overtuigingskracht en weet deze eigenschappen toe te passen, zodat de patiënten zich op hun gemak voelen.

Nadat je je hebt verdiept in relevante patiëntgegevens, ontvang je de patiënt en controleer je zijn of haar algehele conditie. Je stelt de patiënten op hun gemak en voorziet hen van informatie over de behandeling en de afdeling. Je toont empathie en zorgt dat eventuele spanning bij patiënten wordt verminderd. Jouw bewaking van de vitale functies van de patiënt is cruciaal. Tijdens de behandeling verzorg, begeleid, bewaak en observeer je de patiënten. Met jouw kennis en kunde weet je de touwtjes stevig in handen te houden.

Op ons splinternieuwe OK-complex met 4 OK’s en 1 POK opereren wij alle patiënten classificaties met uitzondering van kinderen en acute spoed. Je werkt in een dynamische en professionele omgeving waar snel schakelen en deskundigheid van belang zijn.
Oprechte betrokkenheid bij de patiënt, streven naar dagelijkse verbetering en integer respectvol teamwork!
 
De standaard dagdienst is van 07:30 uur tot 17:00 uur. Er wordt met één uitloopteam gewerkt van 08:30 uur tot 18:00 uur.

Over ons:
Samen bouwen we aan de allerbeste orthopedische zorg van Nederland. Een mooi streven voor ons gloednieuwe Orthopedisch Centrum in Zoetermeer. Het Orthopedisch Centrum wordt een van de grootste klinieken voor orthopedische chirurgie van het land, met vier operatiekamers, een verpleegafdeling, een polikliniek en onderzoeksfaciliteiten. Een plek waar we samen 24/7 klaar staan om de patiënten optimale zorg en comfort te bieden. Door de nieuwe moderne omgeving en ruime mogelijkheden voor onderzoek en opleidingen kunnen we voortdurend innovatief werken. Met onze diverse expertises sluiten we aan op de zorgvraag van onze patiënten. Wij bieden ook ons personeel de mogelijkheid mee te groeien en zich te ontwikkelen binnen de orthopedie.
Professioneel, toegankelijk en persoonlijk, daar staan wij voor. Wil jij onderdeel zijn van een hecht en stabiel team dat continu streeft naar verbetering? 

Wat vragen wij van jou

 • Een afgeronde HBO opleiding tot anesthesiemedewerker (CZO-gecertificeerd);
 • Integriteit is vereist bij de omgang met patiëntengegevens;
 • Je bent flexibel, sociaal vaardig en werkt graag in teamverband;
 • Je volgt alle verplichte bij- en nascholingen en houdt vaktechnische ontwikkelingen actief bij d.m.v. vakliteratuur en bij/nascholing.

Wij bieden je

 • Afhankelijk van je werkervaring, word je ingeschaald tussen de € 2798,- en € 4111,- (FWG 55) op basis van een fulltime werkweek (36 uur) conform CAO Ziekenhuizen;
 • Reiskostenvergoeding en wij bieden je een fiscale uitruilregeling voor een (elektrische) fiets;
 • Het Orthopedisch Centrum biedt je 144 vakantie uren én minimaal 57 PLB uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
 • Naast 8,33 % vakantiegeld krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Naast deze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden geven wij je nog vier redenen om te kiezen voor het Orthopedisch Centrum:

 • Werken in dagdiensten van 9 uur per dag met voldoende aflos en rusttijden en een vitaliteitsprogramma;
 • Samenwerken in een klein, persoonlijk team wat klein is in aantal maar groots in prestatie;
 • Kans om mee te werken aan het meest specialistisch Orthopedisch Centrum met als streven de beste te willen zijn;
 • Je krijgt voldoende ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. scholingen en trainingen om te zorgen voor kwaliteitsverbetering. De kwaliteit van zorg in het Orthopedisch Centrum komt tot uiting in excellente prestaties van al haar medewerkers, individueel én als team.

Meer informatie over de functie

Enthousiast?
Ben jij enthousiast over deze vacature? Je sollicitatie is van harte welkom! Klik op de sollicitatie button en volg de stappen. Wij sluiten deze vacature zodra wij voldoende kandidaten hebben geworven. Je kan van ons verwachten dat wij binnen 2 weken met een reactie bij je terug komen.

Wanneer je nog inhoudelijke vragen hebt, geeft Nancy Hellwig-Toussain (Kwartiermaker OK) je graag antwoorden. N.Hellwig@llz.nl. Je kan ook terecht bij de Recruiter Merel Luiten 0651286025.
 

Deel deze vacature:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.