Hoe we werken - Reinier Haga Orthopedisch Centrum

Hoe we werken

Wij zijn iedere dag in beweging om u in beweging te houden. Bewegings- en pijnklachten ontstaan door overbelasting, na een ongeval of door veroudering. Binnen het Orthopedisch Centrum kijken we niet alleen naar de klacht zelf, maar ook naar hoe die is ontstaan. We kijken met een open vizier naar al onze patiënten en de behandeling. Dat betekent dat we als het ware een optelsom maken van alles wat we weten over u en uw klacht. Op basis daarvan stellen we een behandelplan op. Daarbij is de behandeling zelf minstens zo belangrijk als het voortraject en de nazorg.

Wij hebben één doel: de allerbeste zorg voor u!

Bij ons is de behandeling zelf niet het eindpunt. Tijdens het hele proces werken we nauw samen met huisartsen, fysiotherapeuten, gezondheidscoaches en thuiszorgorganisaties. Zo versterken we elkaars expertise rondom uw herstel. De voor- en nazorg van uw behandeling vindt plaats in uw vertrouwde ziekenhuis.

Wij werken met een persoonlijk behandelplan, toegespitst op uw unieke situatie. Omdat alles wat wij doen, van begin tot eind, in het teken moet staan van ons gezamenlijke doel: de kwaliteit van uw leven behouden en waar mogelijk verbeteren. Volledig verzekerd.

Als Reinier Haga hebben we een belangrijke maatschappelijke verantwoordelijkheid. Vaak zijn onze patiënten meer gebaat bij een goed advies dan dat we meteen overgaan op een operatie of prothese. We kijken eerst naar mogelijkheden om uw klachten te verlichten. Dat gebeurt met een team van artsen, fysiotherapeuten, gezondheidscoaches, thuiszorgorganisaties of andere gespecialiseerde hulpverleners. Van alle patiënten die hier binnen komen zal misschien slechts twintig procent een operatie nodig hebben.

Dit is wat ons beweegt

“Bij alles wat we doen vragen we ons af: is dit in het voordeel van de patiënt?”

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of fysiotherapeut.

Let op

Alle orthopedische operaties vinden plaats in het Reinier Haga Orthopedisch Centrum. De poliklinische zorg blijft op alle locaties. Spreekuren en vooronderzoeken zoals het nemen van röntgenfoto’s, MRI’s of CT-scans, maar ook bloedcontrole, nacontrole en nabehandeling blijven plaatsvinden op alle afzonderlijke locaties; het LangeLand ziekenhuis, het Reinier de Graaf ziekenhuis en het HagaZiekenhuis. Net als de orthopedische traumazorg en kinderorthopedie

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.