Radiodiagnostisch Laborant

Vacature

Radiodiagnostisch Laborant

Over de functie

Op de afdeling radiologie heerst een informele sfeer, wij organiseren geregeld een gezamenlijke lunch en hebben laatst met een hele groep collega’s mee gedaan aan een triatlon. Spreekt een betrokken team met een passie voor het vak en met een collegiale instelling jou aan? Dan zoeken wij jou!

Als radiodiagnostisch laborant ben jij dagelijks in de weer met de Bucky, CT en MRI scan en andere modaliteiten. Dit doe je soms alleen, maar vaak ook met een collega. Aan het begin van de dienst, hoor je tijdens de dagstart hoe jouw dag er (voor een deel) uit zal zien. Naast geplande zorg, komen er vaak spoed verzoeken tussendoor, van bijvoorbeeld OK patiënten of vanuit de poli.

Het LangeLand is een kleinschalig ziekenhuis met een breed zorg aanbod. In deze functie betekent dit  dat je al snel allround bezig bent, binnen de kaders van jouw functie verricht jij alle bijbehorende taken. Wij denken dat dit een van onze sterke punten is. Ieder jaar leiden wij radiodiagnostisch laboranten op, onderdeel van jouw takenpakket is dus ook het begeleiden en coachen van leerlingen. Wij leveren graag hoogstaande kwaliteit zorg, vanuit jouw expertise is het fijn als je hierin mee wilt denken.

Op de afdeling radiologie is 24/7 bezetting nodig, je werkt dus dag-, tussen-, avond- en nachtdiensten. Met het maken van het rooster, houden wij rekening met elkaars behoefte en voorkeuren.

Deze functie is voor 28/36 uur per week. In juli 2020 opent het Orthopedisch Centrum van de RHG groep haar deuren, je gaat vanaf dan ook in het Orthopedisch Centrum aan de slag. 

Wat vragen wij van jou

  • Diploma radiodiagnostisch laborant (in-service of MBRT);
  • Beschikbaar voor bereikbaarheidsdiensten, de frequentie hiervan is ongeveer 1 keer per 2 weken;
  • Je bent flexibel, stressbestendig en kan goed in teamverband werken;
  • Je bent een echte out of de box denker!

Wij bieden je

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Wij bieden je voor deze functie een salaris in FWG 50 (Max €3.665,-). Naast dit salaris ontvang je 144 vakantie uren én 57 PLB uren op jaarbasis (bij een fulltime dienstverband).

Je ontvangt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden vanaf 1 juli, met uitzicht op een vast dienstverband. Naast 8,33 % vakantiegeld en 8,33 % eindejaarsuitkering zijn er nog een aantal goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Jongerenvereniging
  • Beter vitaal programma (meerdere activiteiten per jaar om onze collega’s fit & vitaal te houden zoals yoga, massages en gezonde snacks)
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fietsregeling en het bijkopen / verkopen van vakantie uren) 
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. scholingen en trainingen

Als je alleen bij het Orthopedisch Centrum wil gaan werken, dan hoef je geen onregelmatige diensten te werken & bestaat de mogelijkheid om alleen tijdens schooltijden te werken.

Meer informatie over de functie

Indien je nog vragen hebt over deze vacature, neem dan contact op met Marga Smeenk (zorgmanager) op nummer 079 346 29 81. Deze vacature staat uit tot wij de juiste kandidaat hebben gevonden, je mag van ons verwachten dat wij binnen 2 een reactie geven op jouw sollicitatie.

Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten. Een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Deel deze vacature:

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter