Radiodiagnostisch Laborant

Vacature

Radiodiagnostisch Laborant

Over de functie

Op de afdeling radiologie heerst een informele sfeer, wij organiseren geregeld een gezamenlijke lunch en hebben laatst met een hele groep collega’s mee gedaan aan een triatlon. Spreekt een betrokken team met een passie voor het vak en met een collegiale instelling jou aan? Dan zoeken wij jou!

Als radiodiagnostisch laborant ben jij dagelijks in de weer met de Bucky, CT en MRI scan en andere modaliteiten. Dit doe je soms alleen, maar vaak ook met een collega. Aan het begin van de dienst, hoor je tijdens de dagstart hoe jouw dag er (voor een deel) uit zal zien. Naast geplande zorg, komen er vaak spoed verzoeken tussendoor, van bijvoorbeeld OK patiënten of vanuit de poli.

Het Orthopedisch Centrum
Samen bouwen we aan de allerbeste orthopedische zorg van Nederland. Een mooi streven voor ons gloednieuwe Orthopedisch Centrum in Zoetermeer. Het Orthopedisch Centrum wordt een van de grootste klinieken voor orthopedische chirurgie van het land, met vier operatiekamers, een verpleegafdeling, een polikliniek en onderzoeksfaciliteiten. Een plek waar we samen 24/7 klaar staan om de patiënten optimale zorg en comfort te bieden. Door de nieuwe moderne omgeving en ruime mogelijkheden voor onderzoek en opleidingen kunnen we voortdurend innovatief werken. Met onze diverse expertises sluiten we aan op de zorgvraag van onze patiënten.
Als radiodiagnostisch laborant krijg je de keuze om alleen te werken in het Orthopedisch Centrum of een combinatie functie met het LangeLand Ziekenhuis. 

Wij hebben diverse mogelijkheden om deze functie in te vullen. Je kan kiezen voor een parttime contract, alleen tijdens schooltijden werken of fulltime. De keuze is aan jou!

Wat vragen wij van jou

  • Diploma radiodiagnostisch laborant (in-service of MBRT);
  • Beschikbaar voor bereikbaarheidsdiensten, de frequentie hiervan is ongeveer 1 keer per 2 weken;
  • Je bent flexibel, stressbestendig en kan goed in teamverband werken;
  • Je bent een echte out of de box denker!

Wij bieden je

  • Een parttime of fulltime baan;
  • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden, met uitzicht op vast dienstverband;
  • Wij bieden je voor deze functie een salaris tussen €2.453,- en €3.664,- (FWG 50), afhankelijk van je (werk)ervaring;
  • 144 vakantie uren én 57 PLB uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
  • 8,33 % vakantiegeld en 8,33 % eindejaarsuitkering.

Meer informatie over de functie

Zie jij jezelf al bij ons werken? Solliciteer dan direct! De vacature staat open tot wij de juiste kandidaat hebben gevonden.Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Marga Smeenk, zorgmanager (079 346 26 81).

Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten. Een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Deel deze vacature:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Contact

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of specialist.