Verpleegkundige klinische afdeling 16-36 u p.w. - Reinier Haga Orthopedisch Centrum

Vacature

Verpleegkundige klinische afdeling 16-36 u p.w.

Over de functie

“Bouw jij mee aan ons nieuwe Orthopedisch Centrum?”

Een nieuw Orthopedisch Centrum met korte lijnen, een hecht team en een duidelijke missie. Hier kan jij onderdeel van zijn! Geen dag is hetzelfde en als verpleegkundige weet jij dat de patiënt écht centraal staat. Je hebt oprecht interesse in mensen en weet patiënten als geen ander op hun gemak te stellen. Inlevingsvermogen, klantgerichtheid, geduld en probleemoplossend vermogen zijn competenties die voor jou vanzelfsprekend zijn. In de rol van verpleegkundige in het Orthopedisch Centrum ben je intermediair tussen specialisten enerzijds en patiënten anderzijds. Je verzorgt, adviseert en begeleidt de patiënt gedurende het verblijf op de afdeling in alle fasen van verpleegproces.
 
Je kan goed zelfstandig werken en stelt op systematische wijze de behoefte aan verpleging en begeleiding vast. Vervolgens maak je een individueel zorg-/verpleegplan, delegeer je taken aan de service assistent en coördineer je de intensieve zorg. Je observeert en anticipeert voortdurend, zodat je continu de juiste zorg verleent.
Het verplegen, verzorgen en bewaken van patiënten behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. Je dient medicatie toe wanneer nodig en verricht (complexe) verpleegtechnische handelingen. Met je enthousiasme weet je patiënten te motiveren en stimuleren om zelfredzaam te zijn en activiteiten te ondernemen.  
 
Met jouw deskundigheid en vakkennis heb je een actieve rol binnen het team van (leerling-) verpleegkundigen, service assistenten, fysiotherapeuten, arts-assistenten en specialisten teneinde de kwaliteit van de zorg voor de orthopediepatiënt te bevorderen. Je voelt je prettig in een klein, hecht team. Oprechte betrokkenheid bij de patiënt, streven naar dagelijkse verbetering en integer respectvol teamwork!

Over ons :
Samen bouwen we aan de allerbeste orthopedische zorg van Nederland. Een mooi streven voor ons gloednieuwe Orthopedisch Centrum in Zoetermeer. Het Orthopedisch Centrum wordt een van de grootste klinieken voor orthopedische chirurgie van het land, met vier operatiekamers, een verpleegafdeling, een polikliniek en onderzoeksfaciliteiten. Een plek waar we samen 24/7 klaar staan om de patiënten optimale zorg en comfort te bieden. Door de nieuwe moderne omgeving en ruime mogelijkheden voor onderzoek en opleidingen kunnen we voortdurend innovatief werken. Met onze diverse expertises sluiten we aan op de zorgvraag van onze patiënten. Wij bieden ook ons personeel de mogelijkheid mee te groeien en zich te ontwikkelen binnen de orthopedie.
Professioneel, toegankelijk en persoonlijk, daar staan wij voor. Wil jij onderdeel zijn van een hecht en stabiel team dat continu streeft naar verbetering?

Wat vragen wij van jou

 • Een afgeronde opleiding verpleegkunde en bij voorkeur enkele jaren ervaring als verpleegkundige binnen het specialisme orthopedie;
 • Integriteit is vereist bij de omgang met patiëntengegevens;
 • Wij zoeken collega’s die flexibel en sociaal vaardig zijn en graag in teamverband werken;
 • BIG geregistreerd.

Wij bieden je

 • Afhankelijk van je werkervaring, word je ingeschaald tussen de € 2251,- en € 3225,- (FWG 45) op basis van een fulltime werkweek (36 uur) conform CAO Ziekenhuizen;
 • Reiskostenvergoeding en wij bieden je een fiscale uitruilregeling voor een (elektrische) fiets;
 • Het Orthopedisch Centrum biedt je 144 vakantie uren én minimaal 57 PLB uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
 • Naast 8,33 % vakantiegeld krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,33%.

 Naast deze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden geven wij je nog vier redenen om te kiezen voor het Orthopedisch:

 • Werken in continue diensten op klinische afdeling  met voldoende aflos- en rusttijden en een vitaliteitsprogramma.
 • Samenwerken in een klein, persoonlijk team wat klein is in aantal maar groots in prestatie;
 • Kans om mee te werken aan het meest specialistisch Orthopedisch Centrum met als streven de beste te willen zijn;
 • Je krijgt voldoende ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. scholingen en trainingen om te zorgen voor kwaliteitsverbetering. De kwaliteit van zorg in het Orthopedisch Centrum komt tot uiting in excellente prestaties van al haar medewerkers, individueel én als team.

Meer informatie over de functie

Enthousiast?
Ben jij enthousiast over deze vacature? Je sollicitatie is van harte welkom! Klik op de sollicitatie button en volg de stappen. Wij sluiten deze vacature zodra wij voldoende kandidaten hebben geworven. Je kan van ons verwachten dat wij binnen 2 weken met een reactie bij je terug komen.

Wanneer je nog inhoudelijke vragen hebt, geeft Ellen Wijsman (Kwartiermaker verpleegafdeling) je graag antwoorden. E.wijsman@llz.nl. Je kan ook terecht bij de Recruiter Merel Luiten 0651286025.

Reageer direct

Klik en vul het formulier in

Deel deze vacature:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Contact

 • Toneellaan 2, 2725 NA Zoetermeer
 • Tussen 8.00 en 17.00 uur

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of fysiotherapeut.