Verwijzers en zorgbemiddelaars - Reinier Haga Orthopedisch Centrum

Verwijzers en zorgbemiddelaars

Het Reinier Haga Orthopedisch Centrum is hét gespecialiseerde centrum voor het diagnosticeren, behandelen en de nazorg van aandoeningen aan het ‘bewegingsapparaat’ met de beste resultaten in de sector.

Door te specialiseren en alle kennis en ervaring op het gebied van orthopedie bij elkaar te brengen, zijn we in staat om patiënten de beste zorg te bieden.

Binnen ons centrum werken alle betrokken specialismen van het Reinier de Graaf ziekenhuis (Delft), het HagaZiekenhuis (Den Haag) en het LangeLand Ziekenhuis (Zoetermeer) samen binnen één team en binnen één centrum, met slechts één doel: de allerbeste zorg voor uw patiënt.

Wij werken met een persoonlijk behandelplan, toegespitst op elke unieke situatie. Omdat alles wat wij doen, van begin tot eind, in het teken moet staan van ons gezamenlijke doel: de kwaliteit van uw leven behouden en waar mogelijk verbeteren.

Het Orthopedisch Centrum is landelijk toegankelijk en alle zorgverzekeraars vergoeden onze zorg.

Huisartsenlijn

Heeft u vragen of wilt u rechtstreeks in contact komen met een medisch specialist? Vanaf 6 juli 2020 hebben we voor huisartsen en zorgverleners een speciaal nummer voor collegiaal overleg: 079 206 55 99.

Dit is wat ons beweegt

“Bij alles wat we doen vragen we ons af: is dit in het voordeel van de patiënt?”

Verwijzen via ZorgDomein

U kunt in ZorgDomein uw patiënten doorverwijzen naar het Reinier Haga Orthopedisch Centrum of  naar de afdeling Orthopedie in één van de 3 ziekenhuizen: Reinier de Graaf Ziekenhuis, HagaZiekenhuis en LangeLand Ziekenhuis.

Contact

  • Toneellaan 2, 2725 NA Zoetermeer
  • Tussen 8.00 en 17.00 uur

Let op

U kunt alleen bij ons Orthopedisch Centrum terecht met een doorverwijzing van uw huisarts of fysiotherapeut.