LangeLand toegetreden tot Reinier Haga Groep

9 juni 2015

Met ingang van 9 juni is het LangeLand Ziekenhuis toegetreden tot de Reinier Haga Groep. Hierdoor blijft de continuïteit van de patiëntenzorg in Zoetermeer gewaarborgd.

Door de toetreding kan het LangeLand het zorgaanbod verder verbreden en de relaties versterken met de topklinische patiëntenzorg van het Reinier de Graaf en het HagaZiekenhuis. Het gaat dan om functies zoals hart- en neurochirugie, radiotherapie, geneeskunde bij kinderen (Juliana Kinderziekenhuis) en oncologische zorg in het kankercentrum van Reinier Haga. Het LangeLand werkte al langer samen met het HagaZiekenhuis op het gebied van dialyse, longziekten, cardiologie en intensive care.

Het bestuur en de medewerkers van het LangeLand Ziekenhuis zijn bijzonder verheugd met deze toetreding. Het markeert een historisch moment in de geschiedenis, na een langdurige periode van onzekerheid.

Directievoorzitter Jan Willem Brinkman van het LangeLand Ziekenhuis: “Dankzij de extra inzet van alle medisch specialisten en medewerkers en met de steun van de belangrijkste stakeholders wist het ziekenhuis enkele moeilijke jaren succesvol te overbruggen. De continuïteit en kwaliteit van de ziekenhuiszorg voor Zoetermeer en omgeving zijn hiermee behouden gebleven.”

Jeroen van Roon treedt na ontvlechting terug uit RvB Reinier Haga Groep

17 december 2021

Van Roon rondt proces van ontvlechting af en vervolgt loopbaan bij Boer & Croon.

Lees verder 

Bestuurders RHG voldoen aan WNT

10 december 2021

In Zorgvisie is een artikel gepubliceerd over de beloning van bestuurders van de Reinier Haga Groep. In reactie op dit bericht kunnen we bevestigen dat de beloning van de bestuurders voldoet aan de Wet Normering Topinkomens (WNT). Zowel bestuurders in vaste dienst als interim bestuurders houden zich aan deze maximum norm.

Lees verder 

Bestuursverslag 2020 verschenen

17 november 2021

Vandaag publiceert de Reinier Haga Groep haar bestuursverslag over 2020. Hieronder staat het voorwoord van Jeroen van Roon, voorzitter a.i. van de raad van bestuur. Hij blikt terug op het bijzondere COVID-19 jaar, de ontvlechting, enkele bijzonderheden van de drie ziekenhuizen en geeft aan dat dit het laatste jaarverslag van de RHG zal zijn. Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van […]

Lees verder 

Overlijden Erik Booden

2 november 2021

Op 2 november ontvingen wij het intens verdrietige bericht dat Erik Booden onverwacht is overleden. Dit raakt ons diep.

Lees verder 

Pier Eringa versterkt Reinier Haga Groep

1 oktober 2021

Met ingang van 1 oktober is Pier Eringa (60) benoemd tot lid raad van bestuur van de Reinier Haga Groep (RHG) en directievoorzitter a.i. van het LangeLand Ziekenhuis.

Lees verder