Cees van der Zande start als Directeur Strategisch Vastgoed RHG

9 november 2016

Cees van der Zande is sinds deze maand gestart als Directeur Strategisch Vastgoed van de Reinier Haga Groep (RHG). In deze functie is hij verantwoordelijk voor het vormgeven van de vastgoedorganisatie binnen de groep en de ziekenhuizen.

Van der Zande is benoemd door de Raad van Bestuur van de RHG, vanuit de behoefte om de vastgoedstrategie op groepsniveau te positioneren en te organiseren.

Als Directeur Strategisch Vastgoed zal Van der Zande zich bezighouden met de vastgoedstrategie en de huidige en nieuwe bouwprojecten van de RHG. Concrete projecten zijn onder meer de bouw van het Orthopedisch Centrum in Zoetermeer, het op vastgoedniveau invulling geven aan het strategisch beleidsplan van de RHG en het presenteren van een vastgoedvisie op de lange termijn.

Vanwege zijn nieuwe functie is Van der Zande gestopt met zijn werkzaamheden voor Reinier de Graaf en is hij in dienst getreden van de RHG. Wel blijft hij eindverantwoordelijk voor het afronden van de vorig jaar opgeleverde nieuwbouw van het Reinier de Graaf ziekenhuis. Zijn standplaats blijft Delft, maar Cees zal ook veelvuldig aanwezig zijn in het HagaZiekenhuis en het LangeLand Ziekenhuis.

Pier Eringa versterkt Reinier Haga Groep

1 oktober 2021

Met ingang van 1 oktober is Pier Eringa (60) benoemd tot lid raad van bestuur van de Reinier Haga Groep (RHG) en directievoorzitter a.i. van het LangeLand Ziekenhuis.

Lees verder 

RHG neemt voorgenomen besluit over ontvlechting

16 september 2021

HagaZiekenhuis en LangeLand Ziekenhuis streven naar fusie, Reinier de Graaf gaat zelfstandig verder

Lees verder 

Ben van Miltenburg nieuw lid raad van toezicht RHG

12 oktober 2020

Ben van Miltenburg is per 8 oktober 2020 benoemd als lid van de raad van toezicht van de Reinier Haga Groep (RHG). Wim Oosterom en Dorine Wekking zijn teruggetreden als toezichthouders vanwege het einde van hun termijn. Gelet op het ingezette ontvlechtingsproces van de RHG geldt de benoeming voor de resterende periode waarin RHG bestaat en wordt er voor deze periode […]

Lees verder 

Nieuwste robot-technologie spoort prostaatkanker nog beter op

12 augustus 2020

Het Reinier Haga Prostaatkankercentrum (PKC) in Delft voert sinds kort Robot geleide MRI prostaat-biopten uit bij patiënten met kleine afwijkingen in de prostaat. Met de innovatieve Robot Biopteur, die is geschonken door Team Westland, kunnen biopten nog nauwkeuriger en minder pijnlijk worden afgenomen. Het PKC is het eerste centrum in de provincie Zuid-Holland waar radiologen werken met de Robot Biopteur.  […]

Lees verder 

Martin van Rijn komt niet terug naar RHG

10 juni 2020

Martin van Rijn komt niet terug als bestuursvoorzitter van de Reinier Haga Groep. Voorzitter Diana Monissen meldt dat de raad van toezicht heeft ingestemd met zijn verzoek het dienstverband te beëindigen. “We bedanken hem zeer voor zijn inzet voor onze groep. We zijn er ook trots op dat hij de afgelopen periode als tijdelijk minister voor Medische Zorg en Sport […]

Lees verder