Patricia Jaeger, algemeen directeur Orthopedisch Centrum Reinier Haga Groep

21 september 2017

De raad van bestuur van de Reinier Haga Groep heeft drs. Patricia Jaeger met ingang van 1 oktober a.s. benoemd tot algemeen directeur van het nieuw op te zetten Orthopedisch Centrum in Zoetermeer, dat in 2019 geopend wordt.

Patricia Jaeger heeft medicijnen gestudeerd aan de VU Amsterdam en heeft daarna diverse managementfuncties bekleed bij de 1ste lijn Amsterdam en het Meander Medisch Centrum. De raad van bestuur van de Reinier Haga Groep is ingenomen met de benoeming van Patricia Jaeger en wenst haar veel succes.

Over het Orthopedisch Centrum

De Reinier Haga Groep bouwt een van de grootste klinieken voor orthopedische chirurgie in Nederland. In deze focuskliniek wordt de orthopedische chirurgie voor volwassenen van de ziekenhuizen Reinier de Graaf, Haga en LangeLand geconcentreerd. De patiënt krijgt hier zijn diagnose en eventueel de voor- en nabehandeling.

Het centrum wordt gebouwd naast het LangeLand en krijgt met dit ziekenhuis ook een directe verbinding. Het krijgt een eigen operatiekamercomplex met vier OK’s, een verpleegafdeling, een polikliniek en onderzoeksfaciliteiten.
In de drie ziekenhuizen blijven de poliklinieken van de orthopedie normaal gehandhaafd. Ook de orthopedische traumazorg en de kinderorthopedie blijven in HagaZiekenhuis en Reinier de Graaf en LangeLand Ziekenhuis.

Jeroen van Roon treedt na ontvlechting terug uit RvB Reinier Haga Groep

17 december 2021

Van Roon rondt proces van ontvlechting af en vervolgt loopbaan bij Boer & Croon.

Lees verder 

Bestuurders RHG voldoen aan WNT

10 december 2021

In Zorgvisie is een artikel gepubliceerd over de beloning van bestuurders van de Reinier Haga Groep. In reactie op dit bericht kunnen we bevestigen dat de beloning van de bestuurders voldoet aan de Wet Normering Topinkomens (WNT). Zowel bestuurders in vaste dienst als interim bestuurders houden zich aan deze maximum norm.

Lees verder 

Bestuursverslag 2020 verschenen

17 november 2021

Vandaag publiceert de Reinier Haga Groep haar bestuursverslag over 2020. Hieronder staat het voorwoord van Jeroen van Roon, voorzitter a.i. van de raad van bestuur. Hij blikt terug op het bijzondere COVID-19 jaar, de ontvlechting, enkele bijzonderheden van de drie ziekenhuizen en geeft aan dat dit het laatste jaarverslag van de RHG zal zijn. Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van […]

Lees verder 

Overlijden Erik Booden

2 november 2021

Op 2 november ontvingen wij het intens verdrietige bericht dat Erik Booden onverwacht is overleden. Dit raakt ons diep.

Lees verder 

Pier Eringa versterkt Reinier Haga Groep

1 oktober 2021

Met ingang van 1 oktober is Pier Eringa (60) benoemd tot lid raad van bestuur van de Reinier Haga Groep (RHG) en directievoorzitter a.i. van het LangeLand Ziekenhuis.

Lees verder